Therme

Wist je dit van Therme………

DE NATURE BEAUTY LIJN

Deze nieuwe lijn bestaat uit 100 procent natuurlijke huidverzorging en shampoo. De luxe lijn bestaat uit dagcrème, nachtcrème, shampoo, douchegel en bodylotion. De producten van Natural Beauty zijn ontwikkeld voor de bewuste consument. Ze hebben de frisse geur van citroengras, bergamot en kruidige patchoeli. De lijn met natuurlijke shampoo en huidverzorging draagt het NATRUE keurmerk. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor de droge en gevoelige huid.

De Natural Beauty lijn van Therme is NATRUE gecertificeerd. NATRUE is een internationaal keurmerk voor natuurlijke huidverzorging en natuurlijke cosmetica. Een NATRUE keurmerk staat voor producten met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Dit geldt ook voor de hele productieketen; deze is zowel mens- als milieuvriendelijk. Het NATRUE keurmerk biedt ook de garantie dat de producten dierproefvrij zijn.

GEUREN

De 100% natuurlijke Shower Gel van Natural Beauty is in verschillende geuren verkrijgbaar. Probeer ook eens de andere geuren van Natural Beauty; Eucalyptus & Mint, Orange & Vanilla, Lavender & Rosemary en Bamboo & Citrus.

BIOPLASTIC

Dat plastic niet goed is voor het milieu weet iedereen. Therme heeft daarom een belangrijke eerste stap gezet richting een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic. De Natural Beauty lijn is verpakt in bioplastic tubes. Deze tubes zijn 100% recyclebaar en zijn gemaakt met behulp van suikerriet uit Brazilië. Het restafval dat overblijft bij de productie van suiker is gebruikt voor het produceren van ethanol. Dit is de brandstof waarmee onze bioplastic tubes zijn gemaakt. Je kunt de lege tubes gewoon bij het plastic afval gooien.

En natuurlijk heb ik al deze produkten in mijn winkel. Net zoals het hele uitgebreide assortiment van THERME.

Grtjz. Jet